Verzending, retourneren en garantie

Het Tafereel draagt zorgt voor een zo snel mogelijke correcte levering. Hoe dat in zijn werk gaat kunt u hieronder lezen. Ook kunt u hier lezen hoe het retour sturen in zijn werk gaat. Voor alles geldt als u vragen heeft, neemt u dan vooral contact met ons op via info@hettafereel.nl .

Verzending

Alle verzendingen van Het Tafereel verlopen via PostNL of DHL. De hoogte van de verzendkosten kunt  u altijd zelf narekenen in de winkelwagen voordat u de bestelling verstuurd. Verzendkosten verschillen per land en zijn gebaseerd op de tarieven van PostNL en DHL .

Nadat u besteld heeft, krijgt u automatisch status-updates van uw bestelling gemaild. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een verzendbevestiging met track&trace-code gemaild. Hiermee kunt u zelf uw bestelling volgen.

In principe worden alle bestellingen binnen 2 tot 5 werkdagen na betaling geleverd. Mocht deze termijn niet haalbaar zijn voor ons, dan krijgt u van ons een bericht wanneer wij wel denken te kunnen leveren. U kunt te allen tijde uw bestelling annuleren als de levertijd u te lang duurt. Wij storten dan het aankoopbedrag inclusief verzendkosten terug. 

Retourneren

Als consument heeft u een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. Dit betekent dat u uw bestelling binnen deze termijn aan ons mag retourneren, waarop u uw aankoopbedrag teruggestort krijgt. U bent het niet verplicht, maar graag horen wij altijd waarom u een product retour stuurt, zodat wij onze dienstverlening wellicht kunnen verbeteren.

Wilt u een artikel retour sturen, dan kan dat door eerst een bericht naar info@hettafereel.nl te sturen. Dit kan per mail of via ons contactformulier. Vermeld daarin zo uitgebreid mogelijk waarom u het artikel retour stuurt. Zodra u een bevestiging van ons heeft gekregen, kunt u het artikel gratis naar ons terug sturen met het verzendlabel wat wij u toesturen. Zodra wij het artikel ontvangen hebben, krijgt u van ons het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort. LET OP! Verstuur nooit het pakket zelf retour zonder dit bij ons aan te melden. U krijgt van ons een verzendlabel. 

Garantie

Wij doen ons best alle artikelen zo goed mogelijk te fotograferen en te omschrijven. De meeste van onze producten zijn tweedehands artikelen en dus in gebruikte staat. Veelal gaat het om vintage verzamelartikelen die de gebruikelijke levensduur voorbij zijn. Wij beschrijven daarom altijd exact de staat van onze artikelen en maken hoge resolutie foto's. Mocht het artikel u desalniettemin toch niet bevallen dan kunt u het binnen 14 dagen in dezelfde staat als u dit gekregen heeft terug sturen. Wij kunnen buiten dit retourrecht geen garantie verlenen op de producten die wij leveren. 

Voor enkele artikelen kunnen door de aard van het product andere garantievoorwaarden gelden. Te denken valt aan gerenoveerde artikelen of semi-nieuwe artikelen. Als dit het geval is dan wordt dat expliciet vermeld bij het product in de webshop.